Въздушни филтри на BestWater

Въздушен филтър BestAir Airjet 500 - BestWater

BestAir Airjet 500 е система за почистване и дезинфекциране на атмосферния въздух в помещения като дневни,чакални, лечебни помещения и столови. Капацитетът на филтрация е 440 m3 / h при 100%.

Системата се състои от 5 филтрационни етапа за пречистване на въздуха. В допълнение, потреблението на филтърните елементи, както и актуалната степен на замърсяване на околния въздух са графично показани на дисплея.

Областите за приложение на въздушния филтър AirJet 500 са ограничени, но работят изключително ефективно. Няма значение дали въздушният филтър е инсталиран у дома или в офиса. Той обаче не трябва да бъде инсталиран в помещения с високи температурни амплитуди, например кухнята или банята, тъй като това може да доведе до кондензация във вътрешността на уреда.

Благодарение на много доброто въздушно филтриране, Airjet 500 може безпроблемно да се инсталира в чакални на лекарски кабинети, заради ефективното отстраняване и пречистване от вируси и бактерии във въздуха.

Интелигентната система на AirJet 500 автоматично регулира качеството на въздуха към скоростта на машината, така че да можете да се насладите на удобната работа на уреда и чистия въздух. С вградените двойни сензори за качество на въздуха за измерване и контрол, качеството на въздуха (газове и аерозоли) може да бъде точно определено. В автоматичния режим системата автоматично избира подходящата скорост, за да осигури високо качество на въздуха в помещенията.

Различни филтри AirJet 500 има колекция от няколко ефект-филтри, като например HEPA-Filter (филтър за отделяне на аерозолите във въздуха), филтър с активен въглен и фотокаталитичен филтър. Повече от 80 замърсители са ефективно филтрирани от въздуха. Ефективна стерилизация Високоефективната ултравиолетова светлина с 15 W може да унищожи 95% от бактериите и вирусите в помещение от 30 квадратни метра в рамките на един час. Генератор на отрицателни йони Отрицателните кислородни йони и отрицателните йони възлизат на до 10 милиона йони/см³. Те правят въздуха свеж и приятен. Скорост на почистване Въздушният филтър AirJet 500 произвежда до 8,5 кубически метра чист въздух на минута. В "Ultra High Speed" режим можете да пречиствате 42 квадратни метра стаен въздух за 30 минути от различни миризми, цигарен дим, прах, VOC-газове, както и различни видове бактерии, вируси и други замърсители на въздуха. Тих режим Когато системата работи на ниска скорост, силата на звука е най- много до 26 децибела. Можем да го сравним с шепот. Интелигентното наблюдаване на въздуха На LCD екрана, качеството на въздуха в помещението е видимо на пръв поглед. Умният сензор приспособява автоматично скоростта до качеството на въздуха. Първият въздушен филтър елиминира по- големите частици като прах и коса.

HEPA Филтър за отделяне на аерозолите във въздуха(Високоефективен филтър за частици) Голяма площ и много добра ефективност на филтъра. Силата и повърхността са пропорционални на линейния филтър. HEPA- филтърът на въздушния пречиствател AirJet 500 е сгънат неколкократно.По този начин съотношението на площта се увеличава 15 пъти и съответно ефектът от филтъра е много добър. В един HEPA филтър на AirJet 500, нетната скорост на филтриране е в пъти по- голяма от на всеизвестните HEPA филтри. Филтърът има способност за разделяне до 99,97%. Филтър с активен въглен Уникалната структура, ефективната абсорбация на миризми - подразделени в гранулирани активни въглени, активни въглени в прахообразна форма и влакна с активен въглен. Характеристиките на молекулярно пресяване на материалите са добри абсорбационни свойства и голяма повърхностна площ, особено за молекулярни частици като амоняк, формалдехид и т.н., които имат добър капацитет на абсорбация. Модифициран абсорбационен материал В разрез с индустриалното пречистване, умерените пречистватели на въздухa имат прост избор от активни въглени срещу замърсяване от формалдехид, променливи органични съединения, амоняк, бензол и газ. Филтърът с активен въглен за отстраняване на миризми разполага с широк абсорбационен диапазон. Според изследване, теглото на един грам абсорбация на активен въглен има ширина от 500 до 1500 метра. Така, AirJet 500 използва филтър с активен въглен с тегло от 1,900 грама абсорбационна площ, около 1,6 милиона квадратни метра, което е близо до площта на 224 футболни полета. Ултравиолетова лампа Чрез използването на ултравиолетови лампи с дължина на вълната от 254 nm, бактериите могат да бъдат директно убити, както може да бъде и постигнат отличен ефект с PCO. Органичните въздушни замърсители (формалдехид, бензол, ксилен и др.) могат да бъдат разбити още във въздуха на въглероден диоксид и вода. Унищожаването на клетъчните мембрани на бактериите и лекуването на вирусни протеини може да доведе до силна стерилизация, припокриване и отстраняване на миризми. Анионен генератор Анионите са отрицателно заредени йони. 1. Производство на реактивни кислородни видове: В отрицателните кислородни йони, молекулите на кислорода ефективно се активират във въздуха, така че те да могат да бъдат активно и лесно абсорбирани от организма. Един ефективен метод за предотвратяване на „Климатичната болест". 2.Бактерии: Анионния генератор произвежда много отрицателни йони и малки количества озон. Съдържанието съответства на най- малко 50 частици на милион oт зададената стойност на устройството. Комбинирането на лесно абсорбиращи се вируси и бактерии, за да се предизвика промяна в структурата или енергийния трансфер, води до тяхната смърт. Насладете се на чист въздух след бързо пречистване! Чрез високото ускорение на оборотите, AirJet 500 подобрява качеството на въздуха и Вие преживявате истинското качество на живот.

„Супер-бърз“ Режим С високата си производителност, пречиствателят AirJet 500 произвежда до 500 кубически метра чист въздух на час. В „Ultra High Speed“ - Режима, AirJet 500 успява да освободи до 50 квадратни метра зали от миризми, цигарен дим и други замърсители за около 30 минути. CADR (Скоростта за доставката на чист въздух) CADR е международна сравнителна стойност на важни индикатори за ефективността на пречистване на въздуха. Колкото по-висока е референтната стойност, толкова по-висока е ефективността на пречистване на въздуха, в сравнение с въздушната филтрация на противогаз. Ефективен безчетков постояннотоков двигател В AirJet 500 е включена международна, развита технология - Ефективен безчетков постояннотоков двигател. Неговите предимства са малкия размер, високата ефективност, дълга продължителност на живота, ниските нива на шум, ниските нива на вибрации, ниската консумация на енергия и високата енергоспестовност. Лесна за използване интелигентна Система Интелигентната система на AirJet 500 автоматично регулира качеството на въздуха до скоростта на машината, така че да може удобно да се насладите на работата на уреда и чистия въздух. Получете най- високото качество на въздуха С вградените двойни сензори за качество на въздуха за измерване и контрол на качеството на въздуха (газове и аерозоли), то може да бъде точно определено. В автоматичен режим системата избира автоматично скоростта , за да може да се осигури високото качество на въздуха в помещенията.

Височина х Ширина х Дълбочина - 698мм х 493 мм х 221 мм

Тегло - около 10кг.

Номиналното напрежение - 240 V / 50 Hz

Спецификация на мотора - Ефективен безчетков

Постояннотоков двигател - DC 310 V

Номинална мощност - 75 W

Честота на подаване на чист въздух - 440 m3/h

call us icon