След дълги години, в които ни препоръчваха да заложим на минералната вода като на основен източник за хидратиране на организма, днес вече учените са категорични, че това не е най-доброто решение.

Оказва се, че твърде високата концентрация на минерали всъщност може да доведе до здравословни проблеми. Днес медиците са на мнение, че от всички възможни варианти, пред нас има два, които са най-добри и препоръчителни.

Единият от тях е вместо на минерална да заложим на приема на изворна, тъй като при нея има ниска или почти никаква минерализация. Другият вариант е да консумираме само добре филтрирана.

Филтри за вода с обратна осмоза - елексир с качество на изворна

Без капчица съмнение може да се потвърди, че изворната вода е един от най-добрите източници, чрез които да си набавим дневното количество от живителната течност. Тя обаче не е единственият начин, по който да сме сигурни, че приемаме течности с най-високо качество.

Напоследък добиха изключителна популярност така наречените филтри за вода с обратна осмоза, които пречистват водата по доказан безопасен и ефективен начин. След дълги години проучвания, днес вече може да се каже, че дори филтрираната вода превъзхожда по чистота и качество изворната.

Така например, ако при изворната все пак една много малка част от микробите все още могат да достигнат до крайния консуматор, то при филтрираната това няма как да се случи.

Инсталирате веднъж, ползвате десетилетия

Първоначалната инсталация на филтърна система с обратна осмоза може и да изглежда малко скъпа, но след като един път сте инвестирали малко средства, вие веднага започвате да спестявате от покупка на вода от супермаркета.

Нещо повече. Както можете да видите в BestWater.bg, на пазара се предлагат различни филтърни системи. С различните си цени, размери и пречистващ капацитет, те могат да се адаптират към нуждите а всеки един човек, така че да получите точно това, от което се нуждаете.

Предлагат се варианти, които да ви позволят да ползвате пречистена вода дори и за миялната или пералната машина, което ви гарантира изключителна промяна и повишаване на качеството на живот, както вашето, така и това на семейството ви.

Лесна поддръжка

Поддържането на една подобна система е изключително лесно и не представлява никакъв проблем. Един път в годината е препоръчителна стерилизация и подмяна на филтъра, а добрата грижа ще ви позволи да се наслаждавате на ползите от инсталацията с десетилетия.

30 години е гаранцията, която една подобна система има, а при проблем, вие винаги можете да разчитате на бърза и навременна компетентна намеса от страна на най-добрите експерти в сектора.

Без носене на тежки бутилки

Несъмнено имате опит с купуването на минерална или изворна вода и знаете колко неприятно и натоварващо е да се носят тежките бутилки. Дори когато пазарувате от голям хипермаркет и сте с автомобил, живителната течност все пак трябва да се натовари в багажника и след това да се пренесе от колата до дома ви.

Не по-лесно е самото сипване на течността в чаша, тъй като това често се съпровожда с разливане наоколо. Инсталирането на пречистваща филтърна система ще ви спести носенето на десетки литри и неудобството от сипването.

Ще можете просто да сипвате вода от чешмата, защото вече няма да ви безпокои нейното качество и чистота. Широкото приложение за пиене, миене, къпане, готвене, пране и дори за миялната машина се допълват от неограничения дебит, с който ще разполагате.

call us icon