ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
30
30 години гаранция
Филтърна система Jungbrunnen 55-00 Mobil

Системата за молекулярна филтрация Jungbrunnen 55-00 Mobil на BestWater е проектирана за използване в движение. За спортисти, групи или при малки събития. Винаги, където е необходимо чиста питейна вода за кратко време или за място, което се сменя често. Jungbrunnen 55-00 Mobil e без съд под налягане за съхранение, системата е готова за минути и осигурява до 800 литра чистата питейна вода на ден в обичайното високо качество на BestWater.

Цялата система, включително бустер (нагнетателна) помпа, която се намира в един стабилен куфар, направена от солидна алуминиево-пластмасова смес. Така винаги ще имате всичко необходимо под ръка.

Интегрираният високо производителен енергетизиращ модул със спирала от неръждаема стомана за дясно въртене на водата, планинският кристал, кораловият пясък и информацията от Лурд, Фатима и Мека осигуряват особено мека и вкусна вода.

 

Jungbrunnen 55-00 Mobile има 30-годишна гаранция.

Още снимки
Филтърна система Jungbrunnen 55-00 Mobil
Филтърна система Jungbrunnen 55-00 Mobil
Филтърна система Jungbrunnen 55-00 Mobil
Филтърна система Jungbrunnen 55-00 Mobil
Филтърна система Jungbrunnen 55-00 Mobil

Монтаж и експлоатация

Jungbrunnen  55-00 Mobil е компактна и модерна система за пречистване на водата на базата на обратната осмоза, която може да се носи навсякъде. Предимствата на BestWater молекулярно-филтърните системи от серията Jungrbrunnen са комбинирани с простотата и преносимостта на системата за пътуване „Н“и „Т-2“. Това означава: където е необходимо бързо свежа и чиста питейна вода, може да разчитате на Jungbrunnen 55-00 Mobil. Трябва да има само една водопроводна връзка и захранващ контакт за 230V / 50Hz. Jungbrunnen 55-00 Mobil има много силна защита, благодарение на своята твърда  черупка-куфар и може да бъде транспортиран през неравен терен без проблеми. Можете също така да я вземете на излет в планините и не трябва да се притеснявате, че нещо ще се счупи в устройството, докато е преминавало през каменисти терени. Цялата система на  молекулярния филтър е обезопасена и подсигурена, прибрана наедно в куфара.

Jungbrunnen 55-00 Mobile автоматично открива дали може да се извърши филтрация на вода или не. Основното предимство в сравнение с конвенционалните системи за пречистване на вода е, че можете да вземете Jungbrunnen 55-00 Mobil навсякъде, без да се лишавате от доказаната вода на BestWater. Има много приложения за Jungbrunnen 55-00 Mobil. Независимо дали пътувате, за всички видове събития като спортни събития, семинари и обучения, в хотели, в къщи за гости, беседки, кемпери или платноходки, системата може да се свърже. За лодки трябва допълнително да се инсталират предварителният филтър и всмукателна помпа за водата, за да се гарантира гладкото функциониране на системата за молекулярния филтър.

 

По желание може да се инсталира 5-литров резервоар за системата Jungbrunnen 55-00 Mobile за съхраняване на водата, който можете да откачите, когато не Ви е необходим.

Предимства

 

СОБСТВЕН ИЗТОЧНИК НА ВОДА ВИНАГИ 

 

jungbrunnen 55 00 klaudia 200x200

Ще имате винаги под ръка източник на чиста вода. С Jungbrunnen 55-00 Мobil можете да пътувате навсякъде спокойно, без да се лишавате от чистата питейна вода на BestWater.

 

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ

jungbrunnen 55 00 case 200x200

Всички компоненти на системата за вода Jungbrunnen 55-00 се намират в устойчива кутия за съхранение, изработена от химическа смес от алуминний и пластмаса.

 

ОТПАДА НУЖДАТА ДА КУПУВАТЕ ВОДА

 

jungbrunnen 55 00 wasser geniessen 200x200

Със системата за вода Junbrunnen 55-00 отпада необходимостта да закупувате вода. Тя остава в миналото. Просто поставяте системата, включвате и се наслаждавате на водата на BestWater.

 

ЧИСТ ВКУС БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ОТТЕНЪК

jungbrunnen 55 00 reingenuss 200x200

Обикновената чешмяна вода е замърсена с органични замръсители, соли и химични съединения. Това влияе на вкуса на приготвените с нея плодови и други напитки. Затова чистата вода е най-добрата за Вашето тяло.

 

ЛЕДЕНИ КУБЧЕТА ТАКИВА, КАКВИТО ТРЯБВА ДА СА

 

eiswuerfel 200x200

Ледените кубчета, направени с обикновена чешмяна вода се различават от тези,направени от чиста вода. Химическите замръсители на чешмяната вода правят леда мек и той има млечен оттенък . Ледът от водата на BestWater е кристален и твърд и се топи по-бавно. Ароматът и вкусът на Вашите напитки не се променят и ледът не оставя остатъци в чашата и напитките Ви.

Технически данни

   
Височина х ширина х дълбочина 400 mm x 470 mm x 225 mm
Тегло без вода  20 kg
Захранване  230 V ~ 50 Hz
Консумирана мощност при производство вода  150 W
Консумация на енергия в режим на готовност < 1 W 
Водовръзка 3/4“
Отделителна връзка маркуч за отделянето
Производство на вода в рамките на 24 часа 1008 литра
   
   
   

Изисквания за чешмяната вода

Минимално налягане в тръбопровода 1,5 bar
Максимално налягане в тръбопровода   4,5 bar
Температура на водата  5 °C - 40,5 °C
pH 6,5 bis 9,5
Съдържание на желязо < 0,2 mg/l
Соленост  < 2.000 ppm
call us icon