ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
30
30 години гаранция
Филтърна система Jungbrunnen 66-12

Специалната версия на 66-11 е Jungbrunnen 66-12 за ресторантьорството. Тази система за пречистване на вода не само предоставя на гостите Ви чиста питейна вода, но също така разполага и с и външна машина за направата на газирана вода. 12-литров буферен резервоар е включен в комплекта. Ако няколко устройства са свързани (миялна, кафе машина и т.н.), се препоръчва като междинен буфер по-голям резервоар.

Устройството е само с размера на каса. Производственият капацитет е до 2500 литра питейна вода в рамките на 24 часа, което е огромна стойност спрямо размера му. Конкурентините продукти обикновенно са с четири до седем пъти по-голям обем.

Допълнително включен в доставката е високоенергитизиращият модул, който е инсталиран в системата. Викокоенергетизиращият модул със спирала от неръждаема стомана за дясновъртене на водата, планинският кристал, кораловият пясък и информацията от Лурд, Фатима и Мека осигуряват особено мека и вкусна вода.

Никоя друга система за молекулярна филтрация не предлага такива възможности за приложение в гастрономията като Jungbrunnen 66-12.

Още снимки
Филтърна система Jungbrunnen 66-12
Филтърна система Jungbrunnen 66-12
Филтърна система Jungbrunnen 66-12
Филтърна система Jungbrunnen 66-12
Филтърна система Jungbrunnen 66-12

Монтаж и експлоатация

Монтажът никога до сега не е бил толкова прост и ясен. Всички входове и изходи са фиксирани към корпуса и подредени така, че нищо да не стърчи. Корпусът се поддържа лесно и това го прави много удобен за ползване.
Предната част включва само достъпа до контролния блок на системата, от който се контролират всички производствени процеси. Контролната част Ви информира за интервалите на смяна на филтъра, за изплакванията и дава отчет за статуса на системата.
Благодарение на иновативната техника, софтуерът може винаги да бъде оптимизиран и подобрен. Така може да има винаги по-нататъшно развитие и Вие ще имате Вашата система Jungbrunnen 66-12 винаги в актуално състояние с техниката.

Директен поток


Вълшебният израз "директен поток " означава, че системата генерира най-малко 1.3 литра чиста питейна вода, в идеалния случай до 1.7 литра на минута. Количеството на филтрираната чиста вече вода зависи от температурата на водата. Когато температурата на водата пада, системата произвежда по-малко чиста вода (филтрира). Водата потича веднага след филтрирането й толкова бързо от крана за водата, за не се изисква по-голям резервоар за нейното съхранение.
Системата за молекулно филтриране е проектирана така, че мембраната се изплаква автоматично малко след производството на 150 литра чиста вода и след това веднага възобновява производство на вода. Оптимизираните компоненти гарантират, че са необходими за 1 литър вода само 2.2 литра водопроводна вода. 
Контролерът осигурява информация за интервалите за смяна на филтъра, предстоящите промивки и докладва за текущото състояние.
 
Вълшебната дума "директен поток " означава, че системата генерира най-малко 1.3 литра чиста питейна вода, в идеалния случай до 1.7 литра на минута. Количеството на филтрираната чиста вече водазависи от температурата на водата. Когато температурата на водата пада, системата произвежда по-малко чиста вода (филтрира). Водата потича веднага след филтрирането й толкова бързо от крана за водата, че  не се изисква повече  резервоар за нейното съхранение.
Системата за молекулно филтриране е проектирана така, че мембраната се изплаква  автоматично малко след производството на 150 литра чиста вода и след това възобновява производство на вода веднага.Оптимизираните компоненти гарантират, чеса необходими за 1 литър вода само 2.2 литра водопроводна вода.
Контролерът осигурява информация за интервалите за смяна на филтъра и предстоящите промивки и докладва  за текущото състояние.

Предимства

 

Високо качество на алуминиевото шаси

alumium chassis jungbrunnen 66 10 11 200x200

Алуминиевото шаси на Jungbrunnen 66-11 е с високо качество, лакирано e и носи всички вътрешни компоненти на Jungbrunnen 66-10/11. То се предлага в два цвята: бяло и синьо.

Промишлен робот изготвя и пробива всички части на шасито с лазерна технология с най-висока точност.

 

Чисто удоволствие без допълнителен вкус

zubereitung jungbrunnen 66 10 11 200x200

Вие перфекционист ли сте? Трябва да използвате само питейна вода от BestWater. Никога преди това билките и подправките Ви не са разгръщали така своя аромат. Вашите гости и клиенти ще бъде възхитени от храната Ви.

Приготвяне на храна

Обикновената чешмяна вода е с химични остатъци, соли и органични примеси.Това често влияе на естествения вкус на зеленчуците, супите и другите готвени ястия с вода. С нашата питейна вода всички готови храни разгръщат пълния си аромат.

 

Недостижимо съотношение между продуктивност и размери

jungbrunnen 66 10 11 200x200

Jungbrunnen66-11 устройството има размера на настолен компютър. С производствен капацитет до 2500 литра питейна вода в рамкитена 24 часа, което е огромна стойност. Конкурентните продукти често имат нужда от четири до седем пъти по-голям обем, за да произведат такова количество вода.

 

Ледени кубчета така, както трябва да бъдат

 

eiswuerfel 200x200

Ледените кубчета направени от нашата вода се различават значително от другите. Чуждите тела във водата правят леда мек и той съдържа млечен оттенък. Чрез BestWater питейна вода ще получите по-твърд и по-кристален лед, който се топи по-бавно. Ароматът и вкусът на Вашите напитки няма да се променят и ледът няма де остави люспест седимент в питието Ви.

 

Ароматен хляб

brot 200x200

Хлябът приготвен с вода от BestWater е винаги ароматен и остава дълго време свеж, без значение откъде е взета чешмяната вода. С тази кристалночиста вода имате пълен контрол върху вкуса на крайните продукти. 

 

Използвате много по-малко перилен препарат и вече не е необходим омекотител.

waesche 200x200

С меката BestWater вода, можете да спестите до 70% перилен препарат. Прането е меко и пухкаво и вече не е необходимо да ползвате вредните омекотители. Правим това с цел да се облекчим портфейла Ви и да се опазим околната среда.

 

Чисти и блестящи съдове

geschirr 200x200

Въпреки, че вече няма да слагате в съдомиялната машина омекотителна сол и гланц, чиниите и чашите блестят като нови! Това не само спестява пари, но и предпазва околната среда. Запазва също горния слой от вредни активни вещества, разтворители и консерванти по Вашите съдове.

 

Най-добрият аромат на кафе

kaffee 200x200

Кафето и чаят имат по-добър вкус от всякога. Защо? Те имат вкус само на кафе и чай, а не на чуждите вещества и примеси на вода от водопровода. Познавачите измежду между Вас ще забележат разликата бързо. Също така приготвените напитки с чиста вода, имат вкус по-добър от всякога, тъй като те развиват пълния си аромат.

 

Никоя друга система за молекулярна филтрация не предлага толкова много възможности за приложение като Jungbrunnen 66-12.

Технически данни

   
Височина х ширина х дълбочина 421 mm x 295 mm x 430 mm
Тегло без вода   19 kg
Захранване  230 V ~ 50 Hz
Консумирана мощност при производство вода  170 W
Консумация на енергия в режим на готовност < 1 W 
Водовръзка 3/4“
Отделителна връзка маркуч за отделянето
Производство на вода в рамките на 24 часа 2.500 литра
Производство на вода в минута 1,7 литра
Чистата вода-отпадъчна вода съотношение 1 :  1,2
Необходимо количество вода на минута от водопровода около 4 литра
   

Резервоар за съхранение, изработен от неръждаема стомана

 
Височина х ширина х дълбочина 385 mm x 280 mm x 280 mm
Капацитет  около 10 литра
Изходящо налягане 0,4 - 3,2 bar
Свързване  3/8“ - JG-бърза връзка
   

Изисквания за чешмяната вода

Минимално налягане в тръбопровода 1,5 bar
Максимално налягане в тръбопровода   4,5 bar
Температура на водата  5 °C - 40,5 °C
pH 6,5 bis 9,5
Съдържание на желязо < 0,2 mg/l
Соленост  < 2.000 ppm
call us icon