ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
30
30 години гаранция
Филтърна система Jungbrunnen 66-10

Молекулната филтърна система BestWater Jungbrunnen 66-10 и 66-11 произвеждат водата в режим директен поток. Това означава, че производството на вода е без съд под налягане за съхранение. Благодарение на компактния си дизайн, системата е малко по- голяма от кутия на настолен компютър, но осигурява до 120 литра чиста питейна вода на час.

С високата си производителност, мембраната на Jungbrunnen 66-10 и 66-11 произвежда най-малко 1.3 литра чиста питейна вода, в идеалния случай дори до 1.7 литра на минута. Количеството на произведената чиста вода зависи от температурата на водата. Когато температурата на водата намалява, системата филтрира по-малко като количество чиста вода. Системата за молекулно филтриране е проектирана така, че мембраната се промива след всеки 150 л. произведена вода, след това отново следва производство.
Компонентите са оптимизирани така, че съотношението на свръхчиста вода и отпадъчни води е от около 1 л. към 1.2 л. Интегрираната висока производителност с модула от спирала от неръждаема стомана за дясно въртене на водата, планинския кристал, пясъкът от корал и информацията от Лурд, Фатима и Мека осигуряват особено мека и вкусна вода

 

 

Още снимки
Филтърна система Jungbrunnen 66-10
Филтърна система Jungbrunnen 66-10
Филтърна система Jungbrunnen 66-10

Инсталация и употреба

Молекулярният филтър на BestWater и енергетизиращата система, благодарение на компактния си дизайн, намират почти навсякъде място - дали у дома или в офиса - навсякъде, където има водопровод на разположение. За предпочитане е да се монтира под мивката в кухнята, но монтиран на стената в мазето или в склада, може да се ползва лесно. Чрез комбинацията от бързи съединители и гъвкави, устойчиви на налягане маркучи, самостоятелното сглобяване на съществуващите водни връзки е просто. С избирането на висококачествени компоненти - собствено производство, BestWater гарантира, че няма да има нежелателни остатъци след филтрация, които да замърсяват водата.

Предимства

-Витализирана, заредена енергийно питейна вода.

- По всяко време, налична чиста питейна вода.

- Собствен източник на вода за Вас и Вашето семейство.

- Не е нужно вече носенето на бутилки и туби за вода.

- Опазване на околната среда чрез намаляване на отпадъците от опаковки.

- 30-годишна гаранция.

- За всяка глътка от тази вода, тялото Ви ще Ви благодари.

Производство на питейна вода

Етап А:

Пречистване на водата в предварителния филтър

Първоначално чешмяната вода се обработва в предварителния филтър за пречистване на водата. Седиментният филтър се грижи за филтриране на суспендираните и едрите частици. Във филтърът с активен въглен, състоящ се от въглен от кокосови орехи, минерала зеолит, коралов  пясък и силициев гранулат, всички газове, разтворени във водата, като например хлор, амоняк и въглеводородни съединения се филтрират. Водата се завихря и се поставя на нивото на вибрациите на 10 на степен 13 херца. Това увеличава молекулярното налягане след филтъра и последващата степен на пречистване също премахва насложените нежелани замърсители на информация.

 

Етап В:

Пречистване на водата чрез обратна осмоза

След това обработената вода достига молекулярния филтър и се филтрира чрез обратна осмоза от всички останали замърсители. Обратната осмоза използва природните сили на водата само, че в обратна посока: под налягане, водата преминава през многопластова мембрана, чийто пори са толкова малки, че само водните молекули могат да преминат през нея. Всички по-големи молекули са задържани: процент на филтрация до 99% и след мембраната отиват в канала. Почистената водата се събира в резервоара на системата.

 

Етап С:

Енергитизиране на водата с модул с 11 степени на енергетизиране.

След пречистване чрез обратна осмоза, водата е наистина в химически чистото си състояние, но губи чрез този процес голяма част от енергийния си потенциал. Ето защо, тя преминава през два модула за енергитизиране, преди да отиде в резервоара и така водата да си възвърне енергитизиращата сила. Високоенергийният модул и кристалният модул Aqua Lith Crystal Energy са заредени с биофотони, с планински  кристал, стъклогенератор с оригиналните лечебни вибрации на Лурд, Фатима и Мека и модулът със спирала от неръждаема стомана за въртеливо движение на водата, генератор Bovis, минерал зеолит, стъклен  генератор със седем-цветния спектър на слънчевата светлина, аметист, стъклен генератор за изхвърляне на радиоактивността и коралов пясък от Карибите. При поемане на водата, тя минава и през още една спирала  -  при самия кран за водата. След този процес водата възвръща първоначалната си сила и жизненост, тя е с качеството на прясна изворна вода, резонира с човешкото тяло, и имайки хармонизиращ ефект.

 

Aqua-Lith Crystal Energy модул (към Стъпка C): Водно-светлинен енергиен модул

Във втория модул водата преминава първо през слой от микро-силициеви кристали. Тук водата чрез биофотонна енергия е въведена във високочестотна вибрация на 10 на степен 13 херца . В допълнение на това водата се завихря чрез минерала зеолит. Тази вулканична скала на милиони години, съхранява в себе си стара, чиста, кристална вода. Нейната ценна информация също се прехвърля към водата. Така водата възвръща своята първична сила и жизненост – можем да я сравним с прясната  изворна вода.

Технически данни

   
Височина х ширина х дълбочина 525mm x 400 mm x 178 mm
Тегло без вода   18 kg
Захранване  230 V ~ 50 Hz
Консумирана мощност при производство вода  170 W
Консумация на енергия в режим на готовност < 1 W 
Водовръзка 3/4“
Отделителна връзка маркуч за отделянето
Производство на вода в рамките на 24 часа 2.500 литра
Производство на вода в минута 1,7 литра
Чистата вода-отпадъчна вода съотношение 1 :  1,2
Необходимо количество вода на минута от водопровода около 4 литра
   
   

Изисквания за чешмяната вода

Минимално налягане в тръбопровода 1,5 bar
Максимално налягане в тръбопровода   4,5 bar
Температура на водата  5 °C - 40,5 °C
pH 6,5 bis 9,5
Съдържание на желязо < 0,2 mg/l
Соленост  < 2.000 ppm
call us icon