ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
30
30 години гаранция
Филтърна система Jungbrunnen 66-00 Ultimate

Най-прекрасно чувство, да поднесеш хладната чаша със свежа вода до устните си, да отпиеш първата глътка вода и веднага да усетиш как благотворно действа водата на тялото. Водата е най-добрият утолител на жаждата и в същото време най-доброто за съзнателен и здравословен начин на живот. Като запален консуматор на вода ще кажа, че винаги може да се обърка нещо, нали? Разбира се, това е един риторичен въпрос. Не може да се направи грешка, единствено, когато става дума за качеството на водата. Всеки ползвател на вода, който иска да има контрол над това което пие, си задава въпроса: с кой воден филтър може да се гарантира максимална сигурност за качеството на водата. Когато става въпрос за здраве, благополучие и съзнателен начин на живот, много хора отказват да правят компромиси.

За мнозина в тази област важи : "За мен, само най-доброто!"

Филтрите за вода от серията BestWater се наслаждават от дълго време на вниманието на нашите клиенти. Те са Вашият фаворит. Моделът Jungbrunnen 66-00 е един от най-добрите продукти на BestWater и е убедителен със своите производителност и качество. Водните филтри Jungbrunnen 66-00 са технологично напреднали и са се доказали в продължение на години многобройно и ежедневно използване в практиката.

Така, че защо да изобретяваме тепърва колелото?

Ново поколение филтри за вода чрез обратна осмоза

„Никога не сменяй печелившия отбор" или "Винаги разчитай на изпитани неща“, тези фрази имат своето място в някой случаи, но не и в областта на изследванията и развитието на филтрите за вода в BestWater. Точно както се променят многобройните примеси и замърсители на водата, така и компанията BestWater развива все по-ефективни филтри за вода. С новия модел Jungbrunnen 66-00 ULTIMATE BestWater е разработила филтър за вода с обратна осмоза от следващото поколение.

Настоящият модел е подобрен от стария Jungbrunnen 66-00 във всички области. Единствената обща черта на двата модела е, че те не консумират електрическа енергия.

Водният филтър на BestWater винаги е бил много производителен за чистата вода. Jungbrunnen 66-00 ULTIMATE произвежда до 300 литра  на ден най-добрата, чиста питейна вода на ден, т.е. 12,5 литра на час.

Едновременно с това, свръхчистата вода е в съотношение към отпадъчната вода 1 : 2. С други думи: От три литра вода от чешмата бива произведен 1 литър от най-добрата вода. За да има в наличност достатъчно вода за всеки повод, моделът разполага с резервоар за съхранение с капацитет 7.5 литра. Ако това все още не е достатъчно, може да се свърже допълнителен резервоар. Поради тази причина не е нужно премонтиране. Всички конектори са предварително инсталирани в модел Jungbrunnen ULTIMATE 66-00, така че системата да може да бъде разширена индивидуално.

Още снимки
Филтърна система Jungbrunnen 66-00 Ultimate
Филтърна система Jungbrunnen 66-00 Ultimate
Филтърна система Jungbrunnen 66-00 Ultimate

Монтаж и експлоатация

Монтажът на Jungbrunnen 66-00 ULTIMATE е толкова лесен, както никога преди.
Всички компоненти и филтъри са предварително инсталирани и готови за употреба. Трябва просто да се свържат тръбите със системата и филтърът за вода е готов за употреба.
Всички връзки са направени надолу и по този начин се позволява инсталирането на системата навсякъде под мивката.
Едновременно с това новият модел е с размери (В х Ш х Д) 410 mm х 310 мм х 463 мм и с обем цели 16 литра по-малко от предишния модел, и се събира и в най-малкото пространство в кухнята .
Дори и поддръжката сега се извършва бързо - в само с 4 прости стъпки.
Първо прекратете водоснабдяването, изпразнете резервоара за съхранение през крана за водата, развийте предфилтъра и завийте новия предфилтър. Системата не трябва нито да бъде местена, нито демонтирана.
Новите предварителни филтри се дезинфекцират предварително в завода и така модулът за дезинфекция отпада.

Предимства

Недостижими стойности

Jungbrunnen 66-00 BestWater водни филтри са били недостижими винаги  в производството на чиста вода. Jungbrunnen 66-00 ULTIMATE произвежда до 300 литра дневно от най-добрата, чиста питейна вода-  т.е. 12,5 литра на час. Едновременно с това, свръхчистата вода -пермит- е в съотношение  с ретентата- отпадъчната вода 1 : 2. С други думи: От три литра вода от чешмата се произвежда 1 литър от най-добрата вода.

 

Петкратна филтрация

Новият Jungbrunnen  66-00 ULTIMATE разполага с пет филтрационни елемента. Трябва да подчертаем, че касетите са от полиестер и полипропилен, а касетата за активен въглен е блок с черупки от кокосови орехи. Всички три касети филтрират твърдите частици, примесите, хлора и органичните вещества от водата.

 

Малък и компактен

Jungbrunnen 66-00 ULTIMATE намира място благодарение на компактния си дизайн дори и в най-малкото кухненско пространството.Където има на разположение водопровод, може да се използва системата. За предпочитане е да се монтира под мивката в кухнята, но и в съседен шкаф, в мазето или в килера също може да бъде реализиран монтаж без никакви проблеми.

Технически данни

   
Височина х ширина х дълбочина 410 мм х 310 мм х 463 мм
Тегло без вода   около 12,5 кг
Водовръзка  3/4“
Производство на вода за 24 часа 300 литра 
Производство на вода в минута 0,2 литра
Чистата вода: отпадъчни съотношение  1:2
Отделителна връзка маркуч за отделянето
   
   
   

Изисквания за чешмяната вода

Минимално налягане в тръбопровода 2,5 bar
Максимално налягане в тръбопровода   4,5 bar
Температура на водата  5 °C - 40,5 °C
pH 6,5 bis 9,5
Съдържание на желязо < 0,2 mg/l
Соленост  < 2.000 ppm

 

Данните за потреблението може да варират в зависимост от налягането на водата, твърдостта на водата, температурата на водата на входа и стайната температура от посочените стойности горе. Горните стойности съответстват на налягане на потока от 4.0 бара при водосвръзката.

call us icon