Филтърна система Jungbrunnen 33-00 Ultimate

Същевременно съотношението между филтрираната към отпадната е
1: 2.5. На прост език: от три литра вода от водопровода се произвежда един литър от най-добрата вода. Така
че за всеки един случай има достатъчно питейна вода съхранена в 5-литров резервоар, който е интегриран в
кутията. Всички връзки са предварително инсталирани в пода на Jungbrunnen 33-00 ULTIMATE, така че нищо
не изпъква.
Качеството на вода от водопреносната система варира в България. За собствениците на кладенци, филтрира-
нето е със система за обратна осмоза обикновено не е приложим без допълнителен елементи. Jungbrunnen
33-00 ULTIMATE се предлага с нова технология за предварителнa филтрация, която позволява използването на
променлив предфилтър. Това дава възможност филтрите да бъдат избрани поотделно за съответното качество
на необработената вода. Новият Jungbrunnen 33-00 ULTIMATE също има над 3 филтърни елемента, които се
разпределят в двете касети с бърза смяна.
 

Още снимки
Филтърна система Jungbrunnen 33-00 Ultimate
Филтърна система Jungbrunnen 33-00 Ultimate
Филтърна система Jungbrunnen 33-00 Ultimate
Филтърна система Jungbrunnen 33-00 Ultimate

Предимства

-Витализирана, заредена енергийно питейна вода.

- По всяко време, налична чиста питейна вода.

- Собствен източник на вода за Вас и Вашето семейство.

- Не е нужно вече носенето на бутилки и туби за вода.

- Опазване на околната среда чрез намаляване на отпадъците от опаковки.

- 30-годишна гаранция.

- За всяка глътка от тази вода, тялото Ви ще Ви благодари.

Производство на питейна вода

Етап А:

Пречистване на водата в предварителния филтър

Първоначално чешмяната вода се обработва в предварителния филтър за пречистване на водата. Седиментният филтър се грижи за филтриране на суспендираните и едрите частици. Във филтърът с активен въглен, състоящ се от въглен от кокосови орехи, минерала зеолит, коралов  пясък и силициев гранулат, всички газове, разтворени във водата, като например хлор, амоняк и въглеводородни съединения се филтрират. Водата се завихря и се поставя на нивото на вибрациите на 10 на степен 13 херца. Това увеличава молекулярното налягане след филтъра и последващата степен на пречистване също премахва насложените нежелани замърсители на информация.

 

Етап В:

Пречистване на водата чрез обратна осмоза

След това обработената вода достига молекулярния филтър и се филтрира чрез обратна осмоза от всички останали замърсители. Обратната осмоза използва природните сили на водата само, че в обратна посока: под налягане, водата преминава през многопластова мембрана, чийто пори са толкова малки, че само водните молекули могат да преминат през нея. Всички по-големи молекули са задържани: процент на филтрация до 99% и след мембраната отиват в канала. Почистената водата се събира в резервоара на системата.

 

Етап С:

Енергитизиране на водата с модул с 11 степени на енергетизиране.

След пречистване чрез обратна осмоза, водата е наистина в химически чистото си състояние, но губи чрез този процес голяма част от енергийния си потенциал. Ето защо, тя преминава през два модула за енергитизиране, преди да отиде в резервоара и така водата да си възвърне енергитизиращата сила. Високоенергийният модул и кристалният модул Aqua Lith Crystal Energy са заредени с биофотони, с планински  кристал, стъклогенератор с оригиналните лечебни вибрации на Лурд, Фатима и Мека и модулът със спирала от неръждаема стомана за въртеливо движение на водата, генератор Bovis, минерал зеолит, стъклен  генератор със седем-цветния спектър на слънчевата светлина, аметист, стъклен генератор за изхвърляне на радиоактивността и коралов пясък от Карибите. При поемане на водата, тя минава и през още една спирала  -  при самия кран за водата. След този процес водата възвръща първоначалната си сила и жизненост, тя е с качеството на прясна изворна вода, резонира с човешкото тяло, и имайки хармонизиращ ефект.

 

Aqua-Lith Crystal Energy модул (към Стъпка C): Водно-светлинен енергиен модул

Във втория модул водата преминава първо през слой от микро-силициеви кристали. Тук водата чрез биофотонна енергия е въведена във високочестотна вибрация на 10 на степен 13 херца . В допълнение на това водата се завихря чрез минерала зеолит. Тази вулканична скала на милиони години, съхранява в себе си стара, чиста, кристална вода. Нейната ценна информация също се прехвърля към водата. Така водата възвръща своята първична сила и жизненост – можем да я сравним с прясната  изворна вода.

ехнически данни

  Височина х ширина х дълбочина380 mm x 270 mm x 400 mmТегло без вода  10.6 kgЗахранване 230 V ~ 50 HzКонсумирана мощност при производство вода 0 WКонсумация на енергия в режим на готовност0 W Водовръзка3/4“Отделителна връзкамаркуч за отделянетоПроизводство на вода в рамките на 24 часа150 литраПроизводство на вода в минута0.1 литраЧистата вода-отпадъчна вода съотношение1 :  2.5Необходимо количество вода на минута от водопроводаоколо 0.4 литра    

Изисквания за чешмяната вода

Минимално налягане в тръбопровода1,5 barМаксимално налягане в тръбопровода  4,5 barТемпература на водата 5 °C - 40,5 °CpH6,5 bis 9,5Съдържание на желязо< 0,2 mg/lСоленост < 2.000 ppm

call us icon