Филтърни системи BestWater

За какво трябва да се внимава при закупуването на филтър за вода с обратна осмоза?

Филтърни системи BestWater

Филтрирането на вода има различни възможности. Те са физически, механически и различни химично-физични методи. Системите за филтриране на вода могат да са комбинация от тези три метода за пречистване, в зависимост от желания резултат за водата. Много ефективна и популярна система за пречистване на водата е системата за обратна осмоза.

На теория третирането на водата с обратна осмоза е толкова просто и семпло, но в същото време е сложно и комплексно. Разработването и производството на една добре функционираща система за вода с технологията на обратна осмоза не е лесно начинание.

Различията между системите за обратна осмоза, предлагани на пазара са по отношение на качеството, използваните материали, ефективността, нивата на филтрация, съотношението разходи/ползи и в качеството на филтрираната, чиста вода. Ще разгледаме само някои от многото възможни варианти. В зависимост от отношението към здравето и начина на живот, както и необходимите изисквания на всеки отделен човек, за да филтрирате с обратна осмоза вода в дома Ви, има много допълнителни съображения, които могат да играят важна роля.

На база на обширните спецификации на осмоза –системите и индивидуалните изисквания, то със сигурност е полезно да се направи преглед на отделните точки.

Изследователска и развойна дейност (R&D)

Филтърни системи BestWater

Фокусът на развитие на BestWater International е научноизследователска и развойна дейност (R&D). Федерална република Германия е европейският лидер в R&D, отново засилвайки репутацията си в страна на изобретатели и инженери. През 2012 г. германските компании са увеличили бюджетите си за R&D от предходната година с 11,3%. По този начин, немските компании продължават да се открояват в международната тенденция с повече от 1.4%. Като част от нашата експанзия, през 2012 г. е откриването на новия ни завод в Беелиц, като R&D отделът е построен като модерна лаборатория. Чрез нашите изследвания, ние придобиваме нови познания, които за пръв път се прилагат в практиката. По този начин, BestWater International развива не само собствените си продукти, но също така изследва материалите, които се използват в производствените процеси. Екипът на инженерите и научните изследователи работят заедно, с цел да се приложат изследванията в производството. Друга важна област е в дизайна на продуктите. В тази форма на развитие не е приоритетно постигането на нови знания, а по-скоро конструирането на продукти, от гледна точка на прилагането на комбинация от познатите принципи на строителството и материалите.

Със своя голям, нов R&D отдел, BestWater International засилва възможността си за нови иновации. Уникални нови идеи, методи и материали могат да бъдат изследвани и разработени. В иновационния процес, инженери и учени работят заедно във всеки етап от производството и оценката на нови идеи при изготвянето на научни изследвания.Освен това си взаимодействат в работата при развитието, проектирането, производството и продажбите - чак до пускането на нов продукт. Отделението R&D работи в процес на предприемаческия дух и самостоятелното развитие, заедно с ефективното управление на технологията.

В лицето на все по-ожесточена конкуренция, BestWater International използва технологичните иновации като средство за конкурентна диференциация. По този начин, новите технологии на продукта са включени във вече съществуващите продукти, за да осигуряват нови функции или прилагане на нови технологии за производството, като по този начин се подобряват производствените процеси и методи. Идентифицирането на нови, усъвършенствани технологии в ранен етап, за да се предоставят на дружеството, интегрирайки и развивайки същестуващите решения в своите продукти, е важна област от управлението на технологията при BestWater International.

Следователно, BestWater International е разработила отделен програмируем логически контролер (PLC), който показва, наред с количеството продукция на вода, подходящите интервали за смяна на филтри и преференциални часове работа. Дори и проверката на системата чрез интернет вече е възможна. Иновациите на BestWater International са доказани с постижения, като например - интеграцията на мощни мотори и помпи в компактни молекулярни филтърни системи с лесна поддръжка, дължаща се на оптимален дизайн, ниска топлина и шум, съотношение чиста:отпадъчна - 1: 1.

ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ - MADE IN GERMANY

Филтърни системи BestWater

Германия се радва на отлична репутация. „Произведено в Германия” е израз на високо самочувствие на марката. Изразът се прилага за високото инженерно изкуство, високо развитите технологии, иновации и не на последно място - за високото качество на продукта. Изразът също така репрезентира качества като: надежност, точност, дисциплина, трудолюбиви и добре обучени специалисти. От този печат за качество се ползват фирми, работодатели, клиенти и потребители.

BestWater International съзнателно избра Германия за своето ново предприятие в Беелиц със своя изследователски център и производствена база в Германия. За BestWater International изразът „Произведено в Германия” не е само цел за постигане на качество на произведените продукти. Производствената философия на предпиятиято е отражение на печата "Произведено в Германия".

В ръководството, със своите служители, в отдела за изследване и развитие, в своето обслужване, в задължението си към немските предприятия, и в отговорността към своите клиенти. „Произведено в Германия” за BestWater International е не само маркетингова концепция, а задължение и задача.

„Произведено в Германия” е един изключителен печат за качество.

Научните изследвания сочат, че печатът ще остане още дълги години в сила, ако...

"Все по- често се говори, че печатът „Произведено в Германия” е една безплатна препоръка на немските стоки." Това пише британският журналист Е.Е. Уилямс през 1896 г. в книгата си "Произведено в Германия", като прогнозира реалността днес. Възходът на Германия като лидер в износа в целия свят започва през 2013 г. и 2014 г. Германия имаше рекорден износ от 260 милиарда долара (2013 г.) и 285 милиарда щатски долара(2014 г), колкото никоя друга страна преди. Германия изпреварва дори Китай и САЩ, поставяйки ги на второ и трето място. Причината за тези рекорди е търсенето на стоки с печата "Произведено в Германия".

BestWater International е известна с отговорността и задължението си към печата "Произведено в Германия".

BestWater International е наясно с мисията и ангажимента на „Made in Germany“. Цялата компания и нейните служители живеят и работят всеки ден за достигането на по- високи стандарти на печата. Нашите клиенти могат да разчитат на продуктите и услугите на BestWater International, защото „Made in Germany“ гарантира истинска традиция и ангажираност за бъдещето във всички аспекти.

Отговорност за бъдещето

Нашата компания е средна по големина, но с успех в международен мащаб. Ние произвеждаме и разпространяваме висококачествени системи за пречистване на вода за домове, предприятия и ресторанти. Заедно потвърждаваме признанието „ДА” за държавата Германия.

Ние получаваме нужните ни материали от немски производители

Ние не можем да произведем всичко в нашето предприятие и това е нормално. За да се възползваме от високото качество на другите фирми, ние получаваме всички наши допълнителни компоненти от фирми само от Германия.

 

Филтърни системи BestWater

На път с Вашето моторно превозно средство, произвеждайки питейна вода с високо качество? Това не е утопия или развитие на бъдещето. Също така, това не е сцена от научнофантастичен холивудски филм. BestWater International разработи тази иновативна технология и я пусна на пазара. По този начин, всяко конвенционално моторно превозно средство на дизел или бензин, може да произвежда във времето си на екплоатация, чиста питейна вода с високо качество. Естествено, това важи и за хибридните превозни средства, и за тези с втечнен нефтен газ. За всяко дете е осигурена не само мобилност, а и лично водно фонтанче с най- висококачествена питейна вода. Навсякъде и по всяко време - чиста питейна вода!

 
Филтърни системи BestWater
Колата е моят личен водоизточник - захранван от BestWater International

Системата за производство на питейна вода, разработена от BestWater International, е с размерите на каса за напитки. Системата може да бъде инсталирана така, че да не заема място или то да е минимално. При три часа екплоатация, системата произвежда самостоятелно около 4 литра чиста, питейна вода. В резервоара за съхранение на питейна вода може да се съхраняват до 8 литра. С натискането на един бутон, Вие можете да се насладите на свежа вода по всяко време.

С иновативната система за производство на питейна вода в превозните средства се дава възможност на всеки собственик да има достъп до чиста, качествена, питейна вода, независимо от мястото и времето. Ако сте жадни по време на пътуването, не е нужно да се отбивате до най- близкия супермаркет или бензиностанция. По време на пътуване, всичко това може да Ви изнерви, защото е загуба на време, когато имате важна работа. Естествено и цената на бутилираната вода е много по-висока в бензиностанциите на магистралите. Натрупаните празни бутилки в превозното средство остават в миналото със системата за производство на питейна вода от BestWater International. Пътуващият, самостоятелен източник на чиста вода в собственото Ви превозно средство е една стъпка в независимостта на достъпа Ви до свежа вода - винаги и навсякъде!

 
Филтърни системи BestWater

Различни статистики показват колко време прекарваме в нашите автомобили. През последните 50 години ние сме много често на път. Ние пътуваме по 3 - 4 пъти на ден, като например до работа, до училище, да супермаркета или просто, за да отидем някъде в нашето свободно време. Разстоянията обаче са се увеличили значително. През 50-те години, ние сме пропътували около 1000 километра годишно. Към днешни дни, ние пътуваме над 30 километра на ден, което прави по 11 000 километра годишно. На всеки четири години, практически погледнато, всеки от нас може да направи една обиколка на Екватора (40, 075 км.), а представете си какво би станало, ако трябва да се запасите с напитки за пътуването. 48% от нас са всекидневно на път, а останалите 27% се включват няколко дни в седмицата със своят автомобил в трафика. Всеки от нас остава в задръствания за около 38 часа на година, което е повече от ден и половина. Не е ли освежаващо, да знаете, че дори и в ужасното задръстване, както Вие, така и пътниците в автомобила, имате достъп до чиста, свежа и прясна питейна вода?

Колата е моят личен водоизточник - захранван от BestWater International

В Германия, всеки ден към работа пътуват повече от 30 милиона граждани. Средната продължителност на еднопосочно пътуване е около 26 минути. Всеки четвърти човек пътува повече от 40 минути, а 8% пътуват най- малко един час. Причините за всичко това са много. При липсата на алтернативи, ползването на Вашето собствено превозно средство е удобно, независимостта със самостоятелно избрания маршрут, собствена скорост и лично забавление (радиото в автомобила) се запазват. Любовта към родината, семейството и изгодните жилища са важен фактор, поради който много хора предприемат дълги пътувания до работа.

Колко по- удобно и независимо става Вашето превозно средство, ако е оборудвано със система за произвеждане на чиста, питейна вода? Всекидневното, дълго пътуване до работа означава екологична устойчивост и производителност. Пристигайки на работа, можете да вземете чистата питейна вода към работното си място.

В допълнение от удоволствието от водата, допълваме, че тя може да се ползва за кафемашини или за приготвяне на чай и полуготови супи. А израженията на колегите Ви са безценни, когато отговорите, че тази изключителна вода идва директно от Вашият пътуващ водоизточник, който сте оставили на паркинга.

Колата е моят личен водоизточник - захранван от BestWater International
 
Филтърни системи BestWater

В допълнение към всеки традиционен бензинов или дизелов автомобил, системата от BestWater International също има отлично предложение в кeмперите. Отпада и загубата на място, за да се съхранят няколко литра питейна вода. Тревогите, които са свързани с набавянето на питейна вода по време на пътуванетo вече са ненужни! По този начин, планирането на пътуването е много по- независимо и свободно. Кемпер, оборудван с такава система е много по- гъвкав при къмпингуване или почивка. В допълнение, системата може да бъде модернизирана, така че да има нужната вода за тоалетната и душа, на разположение в достатъчни количества. Кемперът, сам по себе си се състои от самостоятелно и независимо превозно средство. Със самостоятелното производство на питейна и промишлена вода чрез системата от BestWater International, кемперът придобива самодостатъчност.

Колата е моят личен водоизточник - захранван от BestWater International

Освен независимост, гъвкавост и съпътстващи икономии на разходите за ежедневното пиене, системата за производство на вода в превозните средства се грижи за опазване на околната среда. В Европа, повечето граждани използват бутилирана вода за пиене. Това е оправдано често с притеснения за качеството на водопроводната вода. След отваряне на бутилката с вода, водата може да се изпие.

 
Филтърни системи BestWater

Освен независимостта, гъвкавостта и свързаните с това разходи за питейна вода в ежедневието, системата за производство на питейна вода за автомобили се отличава, преди всичко със своята екологична пригодност. В Германия, повечето граждани използват бутилираната вода за пиене. Всичко това е подкрепено с опасенията относно качеството на чешмяната вода. Към това, можем да добавим и, че водата от чешмата е в пъти по- нискокачествена от бутилираната. Наливаната в бутилките вода е предполагаем източник, който може да утоли жаждата Ви, но това води до една истинска катастрофа за човечеството и околната среда.

Всеки немски гражданин пие 137 литра бутилирана вода годишно. В днешни дни, 70% от бутилираната вода 1,5 литра е в бутилки за еднократна употреба. За производството на една пластмасова бутилка се изразходват 200 милилитра суров петрол. Продукцията на въглероден диоксид за производство и транспортиране на една еднократна бутилка от 1,5 л. възлиза на около 139 килограма въглероден диоксид. Едва ли има друг продукт, който има такъв негативен въглеродно-диоксиден баланс като бутилираната вода в пластмасови бутилки. Със системата за производство на питейна вода от BestWater International не се произвежда никакво допълнително количество въглероден диоксид при производството на питейна вода, защото автомобилът е в действие. При произвеждането на тази вода не е необходима допълнителна енергия, като гориво, например. И по този начин ние произвеждаме питейна вода без въглероден диоксид.

В допълнение към голямото количество изразходвани ресурси от суровини и енергия, както и въглеродни емисии, изхвърлянето на пластмасови бутилки е екологична катастрофа. Изключително малко бутилки биват рециклирани и отново преработени в нови. Процентът на рециклираните материали за нови бутилки е по- малък от 20%. Голяма част от събраните пластмасови бутилки за еднократна употреба биват нарязани и пресовани в бали, след това - транспортирани до Китай или Турция за текстилна преработка. Няма данни за тази допълнителна консумация на енергия и последващото CO2 замърсяване, но със сигурност това не допринася благоприятно за околната среда. Системата за производство на питейна вода за автомобили отново печели! Чистата, свежа вода се натрупва в резервоара за съхранение и може да бъде отстранена при необходимост. Повторно използваемите стъклени бутилки, спорни бутилки, термо бутилки и други, предназначени за съхраняване на течности, могат да бъдат по- добрия вариант от пластмасовите.

Голяма част от всички произведени пласмасови бутилки не попадат в цикъла за рециклиране. Най- големият замърсител на моретата и океаните е пластмасата. Според доклад на Обединените нации за съхраняване на енергията и околната среда за устойчиво развитие и Организацията за опазване на океаните, преди всичко найлонови торбички и пластмасови шишета, в 80% от случаите, са най- разпространените пластмасови отпадъци във водите. Отнема от 350 до 400 години за да се разгради една такава пластмаса. Според научното изследване "Plos One", най- малко 5,25 трилиона пластмасови частици и частици с общо тегло от почти 269 000 тона плават в океаните.

Това е едва върхът на айсберга, защото се предполага, че около 70% от боклука, потъва в морето. При системата за производство на питейна вода от BestWater International не се произвеждат никакви отпадъци. Тези, които са активни в опазването на околната среда, могат да покажат червен картон на пластмасовите бутилки и да заживеят със системата за производство на питейна вода в своя автомобил.

Колата е моят личен водоизточник - захранван от BestWater International

call us icon